Aktuality

Roudnická nemocnice nabízí antigenní testování zdarma

08. února 2021

Víte, že se v Podřipské nemocnici s poliklinikou s.r.o. můžete nechat na COVID-19 otestovat nejen PCR testy pro samoplátce, ale i antigenními testy zdarma? Test Rapid Panbio Covid-19 Ag se provádí výtěrem z nosohltanu. Výsledek je k dispozici za cca 20 minut a zcela zdarma ho můžete absolvovat 1x za 3 dny. 

Na webových stránkách SPADIA zvolíte správné místo a metodu vyšetření. Vyplníte také žádanku na daný termín a čas (úterý nebo čtvrtek od 14,00 do 16,00 hod.). Na odběrové místo (vrátnice u závory při vjezdu do areálu) se dostavíte s vytištěnou žádankou a občanským průkazem. Dostanete i potvrzení o výsledku. 

O technice a průběhu testování budete poučeni na odběrovém místě. Počítejte s dobou zdržení do předání výsledků cca 30 minut. Dostavte se v roušce a udržujte 2m rozestupy. Dobře se oblékněte, na výsledek počkáte ve venkovních prostorech.

  

Pokud máte zájem o testování, je třeba se přihlásit ze stránek www.pnsp.cz:

  

Vstoupíte do objednávkového systému laboratoře a zadáte v něm: 

odběrové místo (s typem vyšetření): Nemocnice Roudnice n.L. (antigenní test)

 

výběr vyšetření: Antigenní test (0 Kč)

výběr termínu: úterý nebo čtvrtek od 14,00 do 16,00 hod.

 

Dále postupujete dle návodu dalších kroků na stránkách a vyplníte žádanku na daný termín a čas, kterou si vytisknete (urychlíte tím proces vyšetření).

Další aktuality