Aktuality

Stavební práce omezily průjezd na Vědomice

31. května 2021

Od pondělí 31.5. je, z důvodu rozšíření komunikace u přechodu pro chodce, omezen průjezd ulicí Roudnická. Její část od silnice 240 až po krytý plavecký bazén je tak dočasně otevřen pouze pro autobusovou dopravu a vozidla záchranných složek. Zhotovitel má na dokončení stavby dvouměsíční lhůtu. Přislíbil však obci Vědomice dokončení do 30. června.

Od vědomického penzionu je Roudnická ulice označena jako slepá, nicméně kolem bistra U Sumce až na "vorovku" je průjezd od starých Vědomic stále možný. Objízdnou trasou, vedoucí ulicí Ke Statku okolo česačky, se tak bez obtíží dostanete až na parkoviště krytého plaveckého bazénu, které by stavba neměla nijak omezit.

Aktuální rozvolnění protiepidemických opatření již v tomto týdnu umožňuje otevřít veřejné bazény. Vzhledem ke stanoveným technologickým postupům byla sobota 5. června stanovena jako první možný termín pro zahájení provozu roudnického sportoviště. Pokud tak v průběhu příprav nenastane žádná nepředpokládaná situace, od 10:00 by se do KPB po dlouhé době mohli znovu podívat první plavci.

Pro aktuální informace o provozu KPB sledujte webové stránky bazenroudnice.cz.



Další aktuality